Mw. drs. Pauline van der Wal - aanmeldstop

Pauline van der Wal ZWw100Is psychotherapeut (BIG) en gezins- en relatietherapeut. Na haar afstuderen als ontwikkelingspsycholoog heeft ze 5 jaar gewerkt in de jeugdzorg. Daarna heeft ze 10 jaar gewerkt in de forensische psychiatrie. Ze geeft individuele therapie aan adolescenten en volwassenen, gezinstherapie, relatietherapie en groepstherapie.

Ze is opgeleid als integratief psychotherapeut, wat betekent dat ze is opgeleid in cliëntgerichte, psychodynamische en cognitieve gedragstherapie. In de dagelijkse prakijk betekent dit dat ze in overleg met u een vorm van behandeling kiest die het beste past bij de klachten. Dat kan zowel een kortdurende klachtgerichte therapie zijn, als een langerdurende persoonsgerichte therapie. Als relatietherapeut werkt ze graag volgens de methodiek van EFT: Emotion Focused Therapy for Couples.

Pauline van der Wal heeft contracten met alle zorgverzekeraars behalve de CZ/Ohra groep.
De wachttijd is 8 weken of langer. De wachttijd hangt mede af van welke verzekeraar u heeft, en of het omzetplafond hiervan is bereikt. Voor een actuele stand van zaken kunt u het beste contact met mij opnemen.
Voor CZ/Ohra is er een opnamestop tot en met december 2020. Voor 2021 is een contractaanvraag gedaan en in behandeling.

Kwaliteitsstatuut

 

Het Eedenhuis

Hoge Naarderweg 7- i
1217AB Hilversum

Tel: 035-6409061
Fax: 035-6409058

Copyright Eedenhuis en