Therapeuten

Mw. drs. Ingrid Rosenberg

Is klinisch psycholoog en psychotherapeut (BIG). Zij richt zich zowel op kinderen en hun ouders als op adolescenten en volwassenen. Zij heeft gewerkt in verschillende GGZ instellingen, de laatste jaren is zij werkzaam in een academisch ziekenhuis waar zij zich gespecialiseerd heeft in somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten bij jongeren.

Zij behandelt ook psychotrauma middels EMDR. Zij geeft zowel kortdurende klachtgerichte therapieën als ook langdurende individuele inzichtgevende therapieën.

KWALITEITSSTATUUT

 

Mw. drs. Annemarie van Oosten

AnnemarieOosten CR zwartwitw100 Is Klinisch Psycholoog en psychotherapeut BIG, gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychotherapie en EMDR-therapeut.

Zij werkt sinds 1997 in een GGZ-instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie waar zij diagnostiek en behandelingen doet bij kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 23 met uiteenlopende problematiek. Zij doet zowel kortdurende, klachtgerichte therapie als langerdurende inzichtgevende psychotherapie bij kinderen, jongeren en hun ouders en bij jongvolwassenen.

Zij maakt gebruik van verschillende methoden en technieken, waaronder cognitieve gedragstherapie, persoonsgerichte therapie, MBT, EMDR en psychodynamische psychotherapie.

Kwaliteitsstatuut

 

Mw. drs. Pauline van der Wal

Pauline van der Wal ZWw100Is psychotherapeut (BIG) en gezins- en relatietherapeut. Na haar afstuderen als ontwikkelingspsycholoog heeft ze 5 jaar gewerkt in de jeugdzorg. Daarna heeft ze 10 jaar gewerkt in de forensische psychiatrie. Ze geeft individuele therapie aan adolescenten en volwassenen, gezinstherapie, relatietherapie en groepstherapie.

Ze is opgeleid als integratief psychotherapeut, wat betekent dat ze is opgeleid in cliëntgerichte, psychodynamische en cognitieve gedragstherapie. In de dagelijkse prakijk betekent dit dat ze in overleg met u een vorm van behandeling kiest die het beste past bij de klachten. Dat kan zowel een kortdurende klachtgerichte therapie zijn, als een langerdurende persoonsgerichte therapie. Als relatietherapeut werkt ze graag volgens de methodiek van EFT: Emotion Focused Therapy for Couples.

Pauline van der Wal heeft contracten met alle zorgverzekeraars behalve de CZ/Ohra groep.
De wachttijd is 8 weken of langer. De wachttijd hangt mede af van welke verzekeraar u heeft, en of het omzetplafond hiervan is bereikt. Voor een actuele stand van zaken kunt u het beste contact met mij opnemen.
Voor CZ/Ohra is er een opnamestop tot en met december 2020. Voor 2021 is een contractaanvraag gedaan en in behandeling.

Kwaliteitsstatuut

 

Mw. dr. Marieke Verkleij

Marieke Verkleij zwIs GZ-psycholoog (BIG) kind & jeugd, cognitief gedragstherapeut/supervisor VGCt, EMDR therapeut en mindfulness trainer MBCT.

Zij richt zich op kinderen en jongeren en hun (gezins)systeem. Zij heeft gewerkt in het speciaal basisonderwijs en een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Sinds 2014 is zij werkzaam in een academisch ziekenhuis waar zij zich heeft gespecialiseerd in de kinderlongziekten.

Zij geeft voornamelijk kortdurende klachtgerichte therapie aan kinderen en jongeren en behandelt ook psychotrauma met EMDR.

KWALITEITSSTATUUT

 

Dhr. dr. Jos Truyens

Is klinisch psycholoog en psychotherapeut (BIG). Hij heeft jarenlange ervaring in het behandelen van kinderen, jongeren en volwassenen in verschillende GGz instellingen.

Hij is gespecialiseerd in de behandeling van psychotrauma en van complexe problematiek. Hij werkt zowel met individuen als met (echt)paren en gezinnen.

KWALITEITSSTATUUT

 

Het Eedenhuis

Hoge Naarderweg 7- i
1217AB Hilversum

Tel: 035-6409061
Fax: 035-6409058

Copyright Eedenhuis en